Fără paradă militară de 1 Decembrie la Bistrița! Persoanele FĂRĂ vaccin pot participa la manifestații doar în afara zonei oficiale! Condiție obligatorie pentru toată lumea: masca de protecție și distanța de 1 metru!

 -  -  1709


Ceremonia oficială dedicată 𝐙𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 va avea loc în 𝐏𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ de la 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏:𝟎𝟎.

FĂRĂ paradă militară de 1 DECEMBRIE!

De 1 Decembrie, la Bistrița NU se va organiza paradă miltară! Se va organiza o ceremonie militar-religioasă, depunere de coroane, muzică militară și un moment cu cântece patriotice.

În municipiul 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐚, conform hotărârii nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, particiarea la manifestații este permisă:

În zona OFICIALĂ:

  • cu participarea a cel mult 200 de persoane în zona oficială,
  • cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți,
  • cu purtarea măștii de protecție și
  • cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În vederea participării la ceremoniile oficiale/activitățile specifice dedicate Zilei Naționale a României în condițiile, atestarea vaccinării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐔𝐧𝐢𝐮𝐧𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗.

În afara zonei OFICIALE:

Accesul persoanelor în afara zonei oficiale la ceremoniile organizate este permis cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Persoanele provenite din state ale căror autorități nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate fac dovada vaccinării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 prin documente pe suport hârtie sau în format electronic care atestă îndeplinirea acestei condiții.

1377010cookie-checkFără paradă militară de 1 Decembrie la Bistrița! Persoanele FĂRĂ vaccin pot participa la manifestații doar în afara zonei oficiale! Condiție obligatorie pentru toată lumea: masca de protecție și distanța de 1 metru!
0 notes
834 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.