Fără permis, cu o mașină furată și cu număr de înmatriculare confecționat din carton

 -  -  1087


Fără permis, cu mașina furată și cu număr de înmatriculare confecționat din carton. Așa a fost depistat conducând pe străzile din Bistrița un tânăr de doar 18 ani din județul Hunedoara. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și ar putea fi arestat preventiv.

”În după-masa de ieri, 19 mai, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 18 ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul rutier. Acesta a fost depistat în municipiul Bistriţa, la volanul unui autoturism care avea aplicat un număr de înmatriculare confecţionat din carton şi i-au fost efectuate semnale regulamentare de oprire, însă acesta nu s-a conformat. Autoturismul a oprit în scurt timp de un alt echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar conducătorul auto a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul figurează ca fiind radiat din circulaţie.

Totodată, autoturismul aparţine unei femei de 34 de ani, din Bistriţa şi ar fi fost sustras de pe o stradă din municipiu. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Bistriţa-Năsăud şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de Biroul Rutier Bistriţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr fals şi furt în scop de folosinţă.

0 notes
212 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *