Eveniment

FOTO: Fără permis și sub influența alcoolui, un tânăr a fost implicat într-un accident produs pe DN 17

 -  - 


În noaptea de 19/20 august, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe Drumul Național 17, în municipiul Bistrița. 

Coliziunea a avut loc între o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 25 de ani, din Uriu și un microbuz, condus de un bărbat, de 66 de ani, din Livezile. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 25 de ani și a doi pasageri din microbuz care au refuzat transportul la spital. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 25 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și se află sub influența alcoolui. Rezultatul în urma testării etilotest a fost 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost prelevate probe biologice. Totodată, acesta ar fi sustras în scop de folosință autoutilitară, din localitatea Livezile, de la punctul de lucru al unei societăți comerciale. În cazul conducătorului microbuzului, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a fost negativ„, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Bistrița, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Pentru aproximativ 40 de minute, traficul în zonă a fost blocat.

368 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.