Ultimele noutati

Cristina Iurișniți a vrut premii în bani de la Consiliul Județean pentru elevii cu rezultate la Olimpiadele Naționale! Propunerea a fost respinsă: 200.000 euro sunt dirijați anual spre Academia de Informații ce formează valeți cu epoleți. Știați că Vasile Dâncu e MIEZUL la “Academia S.R.I?”

Deputatul USR Cristina Iurișniți a propus premierea elevilor care obțin rezultate la Olimpiadele Școlare Naționale. Consiliile Județene ar fi urmat să achite anual premii în bani pentru elevii care obțin premii sau mențiuni la astfel de concursuri. Amendamentul a fost respins în comisii și astfel elevii rămân doar cu “o albastră” (100 de lei) de la Minister.

 

Zero bani pentru olimpicii “pe bune”, 200.000 de euro de la Stat pentru Academia de Științe ale Securității Naționale zisă și Academia de partid a SRI !

a22“Am susținut în Comisia de învățământ un amendament care prevedea acordarea de premii din partea Consiliilor Județene elevilor care se întorc cu mențiuni și premii de la Olimpiada națională. Din păcate colegii parlamentari din comisie nu au fost sensibili la încurajarea și promovarea performanței! Vor primi ca semn de apreciere cei 100 de lei din partea Ministerului ! Asta în timp ce 892.000 lei adică aproximativ 200.000 Euro sunt dirijați anual spre Academia de Științe ale Securității Naționale….academicieni cu epoleți…” a comentat Cristina Iurișniți.

 

 

Academia de Științe ale Securității Naționale… Academia “de partid” a S.R.I ia de la Stat aproximativ 20.000 de euro pe lună pentru funcționare!!!

Această așa-zis academie a fost fondată în 2012 de nume-grele ale partidului. Cu legătură directă cu județul nostru sunt Vasile Dâncu, originar din Runcu Salvei și George Maior fost șef al SRI, ambasador în America , fiul lui Liviu Maior (originar din Beclean).

 

x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fac parte din conducerea  Academiei de Științe ale Securității Naționale :

Sorin Cimpeanu fost ministru al Educatiei
Adrian Curaj, fost ministru al Educatiei
Vasile Dincu, profesor universitar
George Maior, fost director al SRI, actual ambasador al Romaniei in SUA.
Remus Pricopie, fost ministru al Educatiei.
Institutia a fost infiintata prin Legea nr. 56 din 22 martie 2012, initiata de parlamentarii Marian Saniuta, Eugen Badalan, Ion Mocioalca, Adrian George Scutaru, Niculae Mircovici, Doru-Claudian Frunzulica, Eugen Nicolicea, Gabriel Oprea si Teodor Melescanu.

Institutul Social Democrat – un ONG cu pretenții de facultate pentru bobocii din PSD. Radu Modovan și Daniel Suciu, printre absolvenții acestei școli gen Ștefan Gheorghiu cea de pe vremea comuniștilor!

Institutul Social-Democrat (ISD) „Ovidiu Șincai” este o organizație non-profit de utilitate publică, înființat pe 4 iunie 2002. Fundatia a fost înființată cu scopul declarat de a sprijini procesul de modernizare doctrinară, de a întări și dezvolta democrația în Romania și în lume. Școala de partid are în conducere membrii de renume ai PSD:

Daniel Suciu și Radu Moldovan sunt PSD-iștii care se pot lăuda că au absolvit cursurile acestui ONG al PSD!

s1

rre

 

 

 

 

 

 

 

Conducerea Institutului Social Democrat:

Dl. Adrian Nastase, Presedinte
Dl. Adrian Severin, Vicepresedinte, Director Coordonator, fost-europarlamentar
Dl. Adrian-Marius Dobre, Secretar General
Dna. Manuela Catrina, Director Executiv
Dl. Florin Abraham, Director Stiintific
Dl. Victor Bostinaru, Membru al Consiliului Director, europarlamentar

 
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Faini ficiori ! Numa ca trebuie o tara fugariti ca is cam rotofei .

  • Adrian Florin Chereji

    Statutul dlui A Severin s-a schimbat intre timp. Nu mai e europarlamentar, acuma preda la Jilava.

Caricatură

Ziar de Bistrita