FOTO: Felicitări și mărțișoare realizate de elevi îndemânatici, la vânzare în Piața Centrală

 -  -  3429Elevii mai multor școli din Bistrița au realizat cu multă iscusință și îndemânare felicitări și mărțișoare pe care le-au expus spre vânzare în cadrul Târgului de Dragobete și Mărțișor deschis astăzi, în Piața Centrală din municipiu.

Obiecte realizate cu multă răbdare de copilași au putut fi cumpărate de trecători de la târgul care a fost deschis în prezența viceprimarului Cristian Niculae.

Elevii au dat frâu liber imaginației și creativității și au creat obiecte care mai de care mai frumoase și atrăgătoare, pe care le-au pus la vânzare în cadrul târgului. Prețurile au pornit de la 50 de bani pentru un mărțișor realizat manual și pot ajunge și la 5 lei, pentru o felicitare.

De asemenea, în căsuțele amenajate de Primăria Bistrița au fost expuse obiecte artizanale realizate tot de elevi în cadrul atelierelor de creație din școli.

Astfel că, bistrițenii au avut posibilitatea să cumpere mărțișoare unicat pe care apoi să le dăruiască celor dragi.

Astăzi, la târg au participat elevi de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Școala Gimnazială nr. 4, Școala Gimnazială „Lucian Blaga”, Școala Gimnazială nr. 7 Viișoara, Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, Liceul Tehnologic Agricol, Colegiul Tehnic „Grigore Moisil”, Grădinița „Rază de Soare”, Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Bistrița și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Lacrima” Unirea.

Târgul de Dragobete și Mărțișor va fi deschis în zona centrală până pe data de 10 martie, zilele următoare, alți comercianți și chiar meșteri populari urmând să își expună produsele pregătite special cu ocazia Dragobetelui și a Mărțișorului.

3 bookmark
0 notes
154 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.