Femei din Bistrița-Năsăud, agresate de partenerii de viață

 -  -  1506

Două femei din județul Bistrița-Năsăud au reclamat că au fost agresate de partenerii de viață și au cerut polițiștilor să ia măsuri împotriva acestora. Astfel, oamenii legii au emis ordine de protecție în aceste cazuri, agresorii alegându-se și cu dosare penale.

Primul cazu s-a petrecut în localitatea Rodna.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 25 aprilie, în jurul orei 23.30, o femeie din Rodna a fost lovită de concubinul ei. Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că femeia, în vârstă de 51 de ani, din Rodna, în timp ce se afla în incinta apartamentului în care locuiește cu chirie, a fost agresată de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Împotriva agresorului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Cel de-al doilea caz s-a petrecut în orașul Bistrița.

La data de 25 aprilie, ora 18.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din Bistrița cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul ei, a fost agresată de fostul concubin care i-a sustras o sumă de bani. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 24 ani, din Bistrița și au emis împotriva acestuia un ordin de protecție provizoriu”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz continuă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunile de lovire sau alte violente si furt calificat.

Totodată, bărbatul a fost sancționat pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie în afara locuinţei.

0 notes
631 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *