Femeia de doar 46 de ani care a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus a refuzat internarea

 -  -  1579


La data de 19 iulie, o femeie de doar 46 de ani a decedat în urma unei infecții cu noul coronavirus. Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, femeia fusese diagnosticată cu COVID-19 la data de 3 iulie, dar la acea vreme a refuzat internarea. Însă, pentru că a început să se simtă tot mai rău, femeia a ajuns în cele din urmă în spital. După mai multe zile petrecute în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, organismul pacientei nu a mai rezistat și aceasta și-a pierdut viața.

”În județul nostru a fost înregistrat un deces al unei femei în vârstă de 46 ani care, din păcate, a pierdut lupta cu viața în data de 19 iulie. Aceasta a fost confirmată ca fiind purtătoare a noului coronavirus în data de 3 iulie, moment în care a refuzat internarea. Asta până în data de 9 iulie, când, din cauza simptomelor și la insistențele medicului de familie, a solicitat internarea. La doar două zile de la internare, pacienta a fost transferată la Secția ATI, unde a decedat în data de 19 iulie”, a precizat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. Femeia era angajată a companiei Leoni.

În acest context, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, atrage atenția că nemilosul virus poate afecta pe oricine, dar modul în care o face este diferit de la o persoană la alta. Din acest motiv, prefectul face din nou apel la populație să respecte măsurile minime de protecție sanitară și distanțare socială.

Modul în care acest virus ne afectează este atât de versatil și nu știm la ce să ne așteptăm. De aceea este imperativ să ne protejăm, să purtăm corect masca de protecție, să respectăm măsura distanțării sociale, precum și regulile de igienă. Haideți să oprim răspândirea acestui virus nemilos, haideți să salvăm vieți! Putem fi eroi purtând masca, păstrând distanța!”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

0 notes
704 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *