FOTO – VIDEO: Trupa Holograf a făcut spectacol printre DIVE! Ultima ediție din Gala “Femeia europeană”, un concept marca Doris Moldovan! Urmează noi proiecte!

 -  -  1258


Trupa Holograf a făcut show aseară la Sala Polivalentă, în cadrul Galei Femeia Europeană. Doris Moldovan încheie astfel 10 ediții ale acestui proiect prin care a promovat femei din diferite domenii și implicit s-a auto-promovat. De-a lungul celor 10 ani, au fost premiate peste 100 de femei de succes din județ.

 

Sala Polivalentă a fost arhiplină la acest eveniment și peste 1.000 de oameni au cântat alături de solistul Dan Bitman. Atmosfera a fost relaxantă, cu liberali sosiți din toate zonele județului, cum de altfel s-a întâmplat la toate edițiile.

Femeile premiate de Doris au stat la vedere, în zona scenei, unde și-au etalat ținutele de gală și coafurile. Au fost împreună doamne și domnișoare considerate a fi de succes din mai multe domenii: învățământ, politică, administrație, instituții militarizate, sportive etc.

 

d3

d05

 

 

 

 

 

d11

d08

 

 

 

 

 

d2

d7

 

 

 

 

 

e15

IMG_8033

 

 

 

 

 

 

 

Anul acesta, femeile premiate au fost dr. Mihaela Albu – primul specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă de la Spitalul Județean BN, Maria Ivan – cadru militar în rezervă, lt. Andreea Ciurea – comandant companie în cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”Gen. Grigore Bălan”, Valeria Motogna – fostă jucătoare de handbal în echipa națională și port drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008, Gina Pop – artist, interpret de muzica pop, Mirela Petruș – artist, interpret de muzică populară, Cristina Rusu – profesor geografie la Infoel, promotor al județului care a obținut diverse premii cu elevii, Axina Ruști – femeie de afaceri, Florentina Pop – femeie de afaceri, Camelia Morar – președinte asociația Young’s Men Bistrița și Rodica Russu – primarul comunei Telița, raionul Anenii Noi din Republica Moldova, comună înfrățită cu Parva.

Doris Moldovan promite că revine cu noi proiecte!

 

“Mulțumesc că ați făcut ca acest vis să devină realitate. Ne întâlnim în curând cu alte proiecte. Vă mulțumesc încă odată! a declarat Doris Moldovan, în aplauzele spectatorilor!

La final, femeile europene s-au pozat pe scenă cu Dan Bitman.

 

CLICK pentru mai multe poze!

0 notes
383 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *