Femeie bănuită de furt, identificată de polițiști

 -  -  1573


 

 

Polițiștii bistrițeni au reușit să identifice o femeie care este bănuită că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din municipiul Bistrița, precum și alte bunuri dintr-o poșetă. Femeia are 45 de ani și este din localitatea Josenii Bârgăului.

”La data de 18 octombrie, a fost sesizat prin 112 faptul că o femeie de 56 de ani, din Lechința, care se afla într-un magazin din Bistrița, și-ar fi lăsat poșeta nesupravegheată,  fiindu-i astfel sustrase mai multe documente, carduri, un telefon și o sumă de bani. Totodată, la aceeași dată, reprezentanții magazinului în cauză au sesizat furtul unor obiecte de îmbrăcăminte”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au anunțat că în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Bistrița a fost identificată o femeie de 45 de ani, din Josenii Bârgăului, bănuită de comiterea faptelor.

În acest caz se efectuează în continuare cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și recuperarea prejudiciului.

0 notes
698 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *