Femeie de 70 de ani, victimă a unei infracțiuni de înșelăciune

 -  -  1025


Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice s-au autosesizat în legătură cu un caz de înşelăciune, comis în Bistriţa. Oamenii legii vă sfătuiesc să aveţi mare grijă atunci când vă sunt solicitate datele personale sau sume de bani. Citiţi contractele pe care vi le asumaţi şi solicitaţi timp suplimentar pentru a le studia cu atenţie.

”În urma controalelor şi verificărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal pentru înşelăciune. În cadrul cercetărilor efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, la data de 7 octombrie a.c., reprezentanţii unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Bistriţa, ar fi fost indusă în eroare o femeie de 70 de ani, din Bistriţa, în sensul că ar fi convins-o să semneze un contract în urma căruia ar beneficia de servicii medicale însă, în fapt, femeia beneficia de servicii fotografice. Femeia ar fi achitat astfel suma de 800 lei”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi documentarea întregii activităţi infracţionale, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunii de înşelăciune, poliţiştii recomandă ca, atunci când sunteţi abordaţi de persoane necunoscute să nu le daţi curs solicitărilor şi să aveţi mare grijă atunci când vă sunt solicitate datele personale sau sume de bani. Citiţi cu atenţie contractele pe care vi le asumaţi şi solicitaţi timp suplimentar pentru a le studia cu atenţie.

În cazul în care aţi fost victima unei astfel de infracţiuni, nu ezitaţi să sesizaţi Poliţia!

0 notes
150 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *