Femeie din Anieș, reținută după ce ar fi furat un card bancar și ar fi retras bani de pe el

 -  -  997


O femeie din localitatea Anieș a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Aceasta este cercetată penal, fiind bănuită că ar fi furat un card bancar și ar fi retras, în mod repetat, sume de bani de pe el.

La finalul anului 2020, din locuința unei persoane vătămate, din Maieru, ar fi fost sustras un card bancar și un înscris pe care era notat codul PIN aferent acestuia, iar ulterior ar fi fost accesat, fără drept, în mod repetat, contul persoanei vătămate efectuându-se mai multe retrageri de numerar, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu total de 5.400 lei. La data de 24 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința persoanei bănuite de comiterea faptelor, ocazie cu care au fost identificate mijloace materiale de probă, respectiv articolele vestimentare și încălțămintea cu care a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zona ATM – urilor de unde a efectuat retragerile neautorizate de numerar. Bănuită de comiterea faptelor este o femeie de 36 ani din Anieș”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Față de femeie a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 ore, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud. Aceasta este acum cercetată penal într-un dosar deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

Cercetările în acest dosar continuă, fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

0 notes
122 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *