Femeie din Bistrița, cercetată de polițiști după ce ar fi prezentat documente false pentru a solicita indemnizația de creștere a copilului

 -  -  1052


Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Bistrița-Năsăud au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la faptul că o femeie ar fi prezentat documente false pentru a solicita indemnizația de creștere a copilului.

”La data de 23 noiembrie, în urma unor controale efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru: înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bănuită de comiterea faptelor este o femeie de 39 de ani, din Bistriţa. Aceasta ar fi depus cerere pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului şi ar fi anexat acesteia o adeverinţă, emisă de o societate comercială, pentru venituri realizate în perioada martie-decembrie 2017.

”În urma verificărilor efectuate, exista indicii că femeia nu ar fi desfăşurat efectiv activităţi lucrative la respectiva societate”, mai precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit, urmând a fi clarificată cauza sub toate aspectele.

0 notes
177 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *