Femeie din Petriș, accidentată de o mașină pe o stradă din Bistrița

 -  -  1010


O femeie din Petriș a fost accidentată de un autoturism în timp ce încerca să traverseze o stradă din municipiul Bistrița. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Astăzi, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident pe raza municipiul Bistrița. În eveniment a fost implicat un autoturism condus de o femeie de 29 de ani, din Bistrița, care a accidentat un pieton, o femeie în vârstă de 54 de ani din Petriș. Ambele participante la trafic au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs pe strada Gării din municipiu, la fața locului fiind solicitată și intervenția unui echipaj medical.

Un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a preluat victima, care era conștientă, cooperantă și acuza dureri la nivelul membrelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

0 notes
135 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *