Femeie din Șieu, în atenţia poliţiştilor după ce ar fi obţinut ilegal indemnizaţia de creştere a copilului

 -  -  1041


O femeie din localitatea Șieu a ajuns în atenţia poliţiştilor și este bănuită că ar fi obţinut ilegal indemnizaţia de creştere a copilului. Oamenii legii fac cercetări în acest caz.

La data de 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii. Bănuită de comiterea faptei este o femeie din Şieu care, în perioada anilor 2018-2020, în vederea obţinerii unei indemnizaţii pentru creşterea copilului, ar fi depus cererea pentru acordarea indemnizaţiei şi ar fi anexat adeverinţele de venit, emise de două societăţi comerciale. Din adeverinţele respective reieşea faptul că ar fi fost angajată la cele două societăţi comerciale şi ar fi realizat venituri în perioada aprilie 2017- august 2018, însă în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că veniturile nu ar fi fost realizate din activităţi lucrative prestate efectiv la societăţile respective”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest dosar sunt continuate de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, pentru documentarea activităţii infracţionale.

0 notes
166 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *