Femeie lovită de o mașină, în stare gravă

 -  -  1080


O femeie este în stare gravă după ce a fost accidentată de un autoturism în timp ce încerca să traverseze printr-un loc nemarcat. Accidentul s-a produs la intersecția DN 17 cu un drum comunal care duce spre localitatea Chintelnic.

”Polițiștii rutieri din Beclean au intervenit ca urmare a unui accident care a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția drumului național 17 cu drumul comunal 31B (Chintelnic). Conform primelor verificări, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Șieu Sfântu, în timp ce conducea un autoturism între localitățile Podirei și Șieu Măgheruș, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 51 de ani, din Chintelnic care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Un echipaj de terapie intensivă SMURD a intervenit la locul accidentului, pacienta fiind găsită în stare semiconștientă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean.

ACTUALIZARE

”Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a găsit la locul indicat o victimă de sex feminin – aproximativ 52 de ani. Victima a fost preluată în stare gravă, a fost intubata și stabilizată pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistrița în vederea continuării investigațiilor medicale”, precizează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

0 notes
205 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *