Femeie rănită în urma unei explozii, la Feldru

O femeie de 74 de ani din localitatea Feldru a suferit arsuri pe față și mâini în urma unei explozii care a izbucnit într-o încăpere a locuinţei.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, care a stabilit că femeia a suferit arsuri de gradele I și Il la nivelul feței și membrelor superioare.

”Femeia este conștientă, cooperantă și va fi transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii au stabilit că explozia ar fi fost cauzată de o acumulare de gaze.

ACTUALIZARE

La locul evenimentului au intervenit și polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

”Conform primelor verificări efectuate la fața locului, o femeie de 74 de ani, din Feldru, a fost rănită în urma unei explozii produse în incinta locuinței sale. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și distrugere, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.