Femeie rănită într-un accident rutier produs pe DN 15A, la Sărățel

 -  -  1059


Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au intervenit, sâmbătă, la un accident rutier produs pe DN 15A, la ieșire din localitatea Sărățel spre Reghin.

”Un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Budacu de Jos a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 67 de ani din Bistrița. În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei de 63 de ani din Bistrița, pasageră în cel de-al doilea autoturism”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Persoana rănită a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate. Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

0 notes
184 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *