Ultimele noutati

Femeile din PSD se specializează, la Școala de Partid de la Mamaia! Cu-această ocazie, artistul Fuego și-a prezentat picturile!

Activistele din PSD s-au întâlnit la malul mării, la Școala de Vară! La întâlnirea de partid, de Organizația Județeană de Femei este reprezentată de Doina Pană (ministru al Apelor Pădurilor și Mediului), doctorul Alina Filip și notarul Marsinieta Vaida. Evenimentul se desfăşoară în perioada 24-27 august, în stațiunea Mamaia.

 

v1

v2

 

 

 

 

 

 

 

La Școala de Partid a PSD, cântărețul Fuego și-a prezentat expoziția de pictură!

În cadrul întrunirii social-democrate au loc seminarii, dezbateri pe diverse teme. La Școala de Partid a avut loc vernisajul expoziţiei de pictură ‘Floare de rouă’ – a artistului Paul Surugiu (Fuego) şi prezentarea unei expoziţii de costume populare din cele opt zone etnografice ale României.

 

ssa“Ieri mai toată lumea a scris și a povestit cum am cântat eu unor doamne respectabile din politica românească!
A fost onorant, eu fiind oricum apolitic, deloc implicat in povestea ce tine de acest domeniu! Dar am fost invitat de către doamna europarlamentar Viorica Dancila, iar eu merg peste tot acolo unde sunt dorit și apreciat! Contextul de ieri a fost unul înălțător – tablourile mele, realizate in ultimele luni, au tronat între costume populare readucând aminte tuturor de valorile naționale și de frumusetea unor simboluri autentice! Firește ca doamnele s-au emoționat, iar eu am fost fericit ca am putut creiona in mod armonios atmosfera cu arta mea! Mai jos, câteva instantanee alături de doamne emblema ale politicii românești – Ecaterina Andronescu, Carmen Dan și Rovana Plumb! ” – a postat Fuego pe pagina de facebook.

 

f2

f1

f3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea a fost și el prezent la acest eveniment. PSD-ul a venit cu femeile de forță din Guvern: vicepremierul Sevil Shhaideh, Doina Pană-ministrul Apelor și Pădurilor, Carmen Dan – ministrul Afacerilor Interne, Rovana Plumb – ministrul Fondurilor Europene.

Tinerii din PSD au fost la mare acum două luni! Tot la Școala de Vară!

“În perioada 15 – 18 iunie, peste 800 de tineri din toată ţara au fost prezenţi la seminariile şi conferinţele din cadrul şcolii politice. La întrunirea de-acum o lună s-au organizat o serie de ateliere de lucru menite să formeze tinerii politicieni, pe diverse subiecte: educaţia, sănătatea, munca, importanţa comunicării în mediul online şi offline, drepturile omului, campania electorală. În prezenţa liderilor PSD, miniştrilor, parlamentarilor tineri şi deputaţilor europeni s-au desfăşurat seminarii cu tematica “Europa încotro-finanţări europene” sau “Administraţie publică centrală şi locală versus Parlament”.

Partidul are grijă de toți! 

 

g0

e221

 

 

 

 

 

 

 

Pensionarii, femeile, tinerii au parte de chefuri realizate cu scopul de a suda echipele. Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna și primăvara – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară. La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret.

Citiți și: 


e22

PSD face instrucție la Prundu Bârgăului! Bogdan Ivan îi motivează să țină puterea! La prezidențialele din 2014, PSD-iștii au fost umiliți în Bistrița-Năsăud! Acum se pregătesc să-l debarce pe Iohannis!
Caricatură

Ziar de Bistrita