Fetiță aflată pe bicicletă, accidentată de o mașină

 -  -  1024


O fetiță în vârstă de 12 ani, care se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Republicii din Bistrița, a fost accidentată de o mașină. Minora a fost rănită și transportată la spital.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident rutier produs pe Bulevardul Republicii. Un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani din Budacu de Sus a surprins și accidentat o minora de 12 ani din Bistrița, care se deplasa pe bicicletă. În urma impactului a rezultat rănirea minorei, fiind necesar transportul acesteia la spital”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Copila a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportată la spital.

”Aceasta era conștientă, stabilă hemodinamic și respirator. Minora prezenta un traumatism cranian. Ea a fost preluată și transportată la UPU Pediatrie Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a precizat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească modul și împrejurările producerii evenimentului rutier.

0 notes
149 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *