Fii și tu motociclist pentru o zi! Un nou eveniment dedicat celor care vor să se inițieze în tainele motociclismului, mâine, în parcarea magazinului Selgros

 -  -  1107


Noi suntem motocicliştii din oraşul tãu. De cele mai multe ori ne vedem în trafic unde, din păcate, nu ne-am înţeles întodeauna perfect. Când ne dăm jos casca suntem la fel ca tine: şoferi, pietoni, părinţi, vecini sau chiar prietenii tãi. Ca prieteni, ce putem face mai frumos decât să te invitam sa ne vezi motocicletele? Hai să vorbim despre ele! Hai să vezi cum e în şaua motocicletei, iar atunci când ne vom întâlni iarăși in trafic ne vom saluta, așa ca motocicliştii. Hai, fii motociclist pentru o zi!” precizează cei de la Riding Club Holy Sinners Bistrița, care vor organiza în data de 28 aprilie cea de-a doua ediție a evenimentului ‘’Fii motociclist pentru o zi!’’.

În cadrul evenimentului motocicliştii îşi vor prezenta motocicletele şi vor răspunde la întrebările vizitatorilor legate de motociclism sau motociclete.

Doritorii pot să îşi facă fotografii în şaua motocicletelor şi pot să înţeleagă mai multe despre motociclism.

Vor fi prezente motociclete din cât mai multe categorii, de la motociclete de viteză, până la motociclete construite manual sau modificate. 

Cei ce vor fi mai curioşi, pot încerca să vadă ce înseamnă să faci primii paşi ca să conduci o motocicleta. Cei îndrăzneţi se pot urca în spatele unui motociclist experimentat pentru o scurtă tură şi vor vedea cum e sa fii pasager pe motocicletă. Pentru copii va fi o distracţie, pentru adolescenti un ghid, pentru adulți poate fi începutul unei pasiuni, iar pentru sceptici cu siguranţă o să fie o mai bună înțelegere!” mai precizează organizatorii. 

Evenimentul se va desfășura în parcarea magazinului Selgros de pe strada Calea Moldovei, cu începere de la ora 12:30.

0 notes
232 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *