Fiica lui Emil Neia Lăcătuș, Emiliana, mesaj pro-vaccinare adresat romilor din Bistrița-Năsăud

 -  -  1103


Emiliana – fiica fostului președinte al Partidei Romilor Pro Europa filiala Bistrița-Năsăud, Emil Neia Lăcătuș, – s-a alăturat campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 și a transmis, prin intermediul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, un mesaj pro-vaccinare.

La cei 18 ani abia împliniți, s-a așezat hotărâtă la biroul tatălui ei și a privit pentru prima dată într-o cameră de filmat. Nu a contat lipsa de experiență, nu au contat nici emoțiile de toate felurile, pentru ea a contat doar mesajul pe care a vrut să îl transmită oamenilor: să aibă grijă de ei și să se vaccineze!

Aș dori să împărtășesc întâmplarea tragică prin care am trecut și anume trecerea la cele veșnice a tatălui meu. Vreau să vă spun că acest virus, chiar dacă nu credeți în el, este unul foarte periculos, necruțător și eu vă îndemn să vă vaccinați pentru că vaccinul face diferența dintre viață și moarte. Acest vaccin poate reduce riscul îmbolnăvirii și al formei severe de boală. Nu doresc nimănui să treacă prin acest necaz, să te gândești aproape în fiecare zi că dacă tatăl meu ar fi făcut acest vaccin trăia. Sunt pro-vaccinare și eu o să fac acest vaccin pentru că nu cred că voi păți nimic în urma lui. Virusul există și în câteva zile poate să fie ucigător, așa cum a fost în cazul tatălui meu. El era un om plin de energie, nu suferea de nicio boală, s-a protejat cu mască, cu spălatul regulat pe pâini, cu dezinfectare, dar nu a fost vaccinat. Aceste reguli impuse de autorități trebuie respectată. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe tata!”, a transmis Emiliana Lăcătuș.

Tânăra este singurul copil al familiei Lăcătuș, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național “Andrei Mureșanu” din Bistrița, profilul biologie-chimie și își dorește să devină farmacistă.

Reamintim că, în urmă cu aproximativ o lună, liderul romilor din Bistrița-Năsăud, Emil Neia Lăcătuș, a fost răpus de COVID-19.

0 notes
228 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *