Filtre și controale în trafic, pe DJ 154, în comunele Șieu, Șieuț și Mărișelu

 -  - 


Premergător Sărbătorilor Pascale, polițiștii din Bistrița-Năsăud au desfășurat o acțiune de control pe Drumul Județean 154, pe raza comunelor Șieu, Șieuț și Mărișelu, cu scopul de a preveni și a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acțiunii, pentru depistarea celor care conduc cu viteză peste limita legală, oamenii legii au utilizat și aparatul radar.

”Astfel, la data de 20 aprilie, în intervalul orar 06.00-14.00, în cadrul acțiunii, a fost constatată, în flagrant delict, o infracțiune de conducere fără permis, vizat fiind un bărbat de 36 de ani, din Șieuț care ar fi condus un autoturism, deși avea permisul suspendat din anul 2021, fiind cercetat în cadrul altui dosar penal. Totodată, alți doi conducători auto au rămas fără permis, cei doi fiind depistați cu viteză peste limita legală și sub influența alcoolului. Pentru neregulile constatate la autovehiculele oprite pentru control, au fost retrase și două certificate de înmatriculare”, arată Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În total, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 71 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 28.420 lei, toate conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.