Floare Gaftone, Monica Pop și Monica Szucs – sub control judiciar pentru 60 de zile

 -  -  1564


Cei trei funcționari din cadrul Primăriei Bistrița care au fost reținuți pentru 24 de ore – Floare Gaftone, Monica Pop și Monica Szucs – au fost prezentați în fața instanței, în acest caz fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

”Astăzi, 28 mai, cei trei funcționari publici, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de natură economică, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Față de persoanele în cauză, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Reamintim că polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud au efectuat 7 percheziții la sediul Primăriei Bistrița și la locuințele unor angajați ai administrației locale, bănuiți de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals și influențarea declarațiilor, fapte care ar fi fost comise din anul 2016 și până în prezent. Zece persoane au fost duse la audieri, polițiștii dispunând reținerea pentru 24 de ore a trei funcționari publici. 

1269030cookie-checkFloare Gaftone, Monica Pop și Monica Szucs – sub control judiciar pentru 60 de zile
0 notes
689 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.