Floare Gaftone s-a cerut în delegație, dar Crețu NU o lasă! La Bacău e întrunirea secretarilor de județ dar Gaftone are interdicție! Secretara a făcut circ la ședința de Consiliu Local!

 -  - 


Conflictul dintre secretarul municipiului Flaorea Gaftone și primarul Ovidiu Crețu se amplifică! La ultima ședință de Consili Local, Gaftone a luat cuvântul și a anunțat în plenul ședinței că la Bacău are loc o întrunire de nivel național a secretarilor de municipii.

Gaftone zice că la Bacău se dezbat chestiuni viale privind finanțarea sportului din bugetul local.. marea HIBĂ a administrației Crețu!

Tema acestei Adunări Generale: finanțarea sportului din bugetul local. Surpriză însă: primarul Ovidiu Crețu NU o lasă pe Gaftone să participe la această întrunire. Din acest considerente, Gaftone a atras atenția opiniei pubice asupra stării conflictuale din interiorul Primăriei Bistrița.

„Am făcut un raport domnului primar și l-am rugat să aprobe deplasarea mea la această Adunare Generală la Bacău… vă reamintesc că inclusiv evaluarea secretarului o face Consiliul Local împreună cu primarul și obligația mea și deontologie este săv ă informez că este în sprijinul autorității Consiliului Local să particip la această întrunire la Bacău. Domnul rimar spune că NU am atribuții în acest sens… „ – a declarat Gaftone.

În calitate de președinte de ședință, Camelia Tabără a încercat s-o blocheze pe Gaftone, care a fost apărată de liberali. Peteleu a spus ironic: „scoateți-i mircofonul din priză, dacă sunteți așa de tari!”. Într-un final președintele de ședință a întrerupt argumentația secretarulu de municipiu, pe motiv că interpelarea NU face subiectul proiectelor de pe ordinea de zi.

Floarea Gaftone a rămas fără mașina de serviciu, fără atribuțiuni și este lăsată acasă, în timp ce directorii pe BLAT cu Crețu merg în delegații prin Occident!

Deși are un salariu BRUT de 10.000 de lei/lună, de mai multă vreme, Floarea Gaftone NU mai are mașină de serviciu și o mare parte din atribuțiunile sale au fost transferate spre Dumitru Cincea, directorul Serviciulului Juridic. La deplasările directorilor în străinătate, Gaftone este tăiată de pe listă și chefurile din Occident la care participa și Gaftone au rămas doar amintiri.

Gaftone se luptă pe mai multe fronturi! E-n scandal cu Monica Pop – arhitectul municipiului!

Secretarul Gaftone se află în conflict și cu Monica Pop – arhitectul municipiului. Spre exemplu, la ultimele două ședințe de Consiliu Local s-au dezbătut subiecte controversate privind construcția blocului din Parcul Municipal , dar și modernizarea unei fațade de pe Ecaterina Teodoroiu, proiecte la care Gaftone a lucrat din umbră și i-a convins pe cei implicați să se prezinte la ședința publică.

 

În interpelările sale, Floarea Gaftone invocă legislația în vigoare în timp ce primarul Crețu își folosește tate pârghiile pentru a constrânge zona decizională a secretarului. Probabil de aceea, Florea Gaftone răbufnește în public, chiar dacă NU de fiecare dată este la subiect…

Loading

bookmark icon