Radu Moldovan, atacat în lipsă pe tariful triplu la deșeuri. Ovidiu Florean, câinele de serviciu al liberalilor, se dă la președinte!

Ședința ordinară de Consiliu Județean s-a desfășurat în lipsa președintelui Radu Moldovan. Președinte de ședință a fost Vasile Puica, vicepreședinte al instituției în locul lui Pugna. Proiectele au trecut lejer, inclusiv cele pe patrimoniu unde PSD și ALDE au majoritate. În aceste condiții, grupul liberalilor NU are niciun fel de pârghii asupra proiectelor decizionale ale majorității.

Radu Moldovan, sâcâit periodic de Ovidiu Florean! Ultima șopârlă: tariful triplu la deșeuri din cauza proastei-gestionări!

Liberalii din opoziție joacă dur și la fiecare ședință îl atacă pe Radu Moldovan pe diverse teme. Chiar dacă a lipsit de la ședință, președintele Consiliului Județean a fost atacat de Ovidiu Florean.

Atacurile sterile ale opoziției au rolul de a irita puterea și atrag atenția asupra modului în care sunt gestionate anumite proiecte.

s11 - Copy 400“Știm foarte bine că ADI Deșeuri are procese pe rol cu Supercom și Vitalia și sunt sume foarte mari acolo.. 3 milioane de euro desăgubiri și se încearcă să se disimuleze aruncarea responsabilității pe cei 31 de consilieri județeni printr-o formă de răspundere solidară, iar din punctul meu de vedere e o formă de lașitate din partea domnului președinte Radu Molodvan. Cred că ar fi necesar să-i dăm un vor de blam ca formă de dezaprobare pentru modul în care s-a gestionat problema deșeurilor la noi în județ, funcționând cu tarife nelicitate cu prețuri care nu sunt normale și din 3 în 3 luni o să venim în aceeași situație în care suntem acuma. Se funcționează cu un preț incorect din moment ce nu a fost stabilit prin regula de piață, prin cerere și ofertă oamenii plătesc un preț de 3 ori mai mare la noi în județ față de cât ar trebui. Trebuie să se ia măsuri, să se grăbească cumva semnarea unui contract prin licitație și NU să tot o amânăm așa din 3 în 3 luni pentru că ne prinde anul viitor tot cu prețul ăsta de 3 ori mai mare stabilit fără cerere și ofertă. “a declarat Ovidiu Florean.

 

Cățelușii județeni ai lui Radu sar să-și apere stăpânul!

 

“Știm foarte bine că suntem într-o situație specială.. procedura de achiziție este publicată pe SEAP așa că.. prin intervenția d-lui consiier votul de blam și l-a dat singur prin faptul că a atacat președintele în lipsa acestuia” a declarat Grigore Lupșan, consilier PSD.

sx

s33

 

 

 

 

 

 

Curteanu: “colegul meu a încercat să vă sensibilizeze asupra unui aspect și anume că s-a ajuns în sitația aceasta datorită gestionării un pic aparte să nu zic defectuoase a contractului cu Vitalia .. de-a lungul timpului știți că au fost discuții că s-au sesizat aspecte neconfome și neconvingătoare ale relației ADI-ului cu Vitalia și s-a ajuns în situația asta datorită opacității executivului din mandatul trecut. De aceea NU l-aș pune la zid pe colegul nostru astăzi pentru că încearcă să aducă în dezbatere un subiect care ne privește pe toți, dragi colegi și anume: gestionarea acestui județ sub aspectul gestionării deșeurilor. Nu putem să facem abstracție la ce s-a întâmpat.. sigur că da, suntem în momentul ăsta și important e ce facem de-acum încolo. Dar a pune la zid un coleg pentru că trage un semnal de alarmă NU e în ordine. Totuși, aici suntem într-un for decizional, avem un cuvânt de spus indiferent că spunem lucruri mai mult sau mai puțin pertinnte. Nu înseamnă că trebuie să NU ne ascultăm.

“Nu am adus nicio observație asupra modului în care a abordat problema, ci asupra faptului că a adus unele calificative la adresa unei persoane care NU este de față. Atât!” a completat vicepreședintele Puica.

sx

s33

 

 

 

 

 

 

Hârjoneala dintre consilieri s-a terminat scurt, când proiectul de hotărâre a trecut lejer cu 22 de voturi “pentru”, 1 “împotrivă” și 4 abțineri și Radu Moldovan a fost desemnat să voteze în cadrul ADI Deșeuri pentru prelungirea contractului de achiziții privind colectarea deșeurilor de firma Supercom.

Citiți și: 

page-4007-404x400Au reluat cârdășia? Cum a mințit VITALIA pe chestiunea depozitului de la Tărpiu! Grave probleme pe depozitarea și gestionare ecologică a deșeurilor, pe BLAT cu Consiliul Județean! Ce zice raportul de control!
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Mama ce GALATUSI v-as da, daca democratia ar fi mai la umbra ! La tati BRE, LA TATI !

Caricatură

Ziar de Bistrita