Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL

 -  -  21009


Vicepreşedintele Partidului Național Liberal, premierul Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului.

“Vă mulţumesc că sunteţi azi alături de mine, când fac acest anunţ important pentru partid, pentru România şi pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiţia pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Le mulţumesc şi liderilor politici puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid şi care şi astăzi mă susţin şi fac parte din echipa mea. În octombrie 2016, am hotărât să intru în politică. Liberal convins, singura variantă pentru mine a fost PNL. Sunt liberal convins, un om care am trăit toată viaţa după principiile liberale. Le-am aplicat, le-am respectat, oriunde am muncit în lumea asta. Ştiţi foarte bine că doar liberalismul salvează România”, a declarat duminică Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Acesta a adăugat că partidul are nevoie de un “suflu nou”.

”PNL are nevoie de un suflu nou, de o conducere care să vină cu elemente de noutate și, în același timp, să ducă mai departe tradițiile și principiile liberale (…) Dragi colegi liberali, mesajul meu pentru voi este cât se poate de simplu: mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vom transforma România într-o țară liberală de care să se bucure toți românii. Într-o România liberală, proprietatea privată este sfântă, iar antreprenorul este un erou”, a completat Cîțu.

Candidatul la președinția PNL a menționat că în scurt timp va prezenta și moțiunea, dar și echipa alături de care a pornit pe acest drum.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, pentru convocarea datei congresului în care va fi aleasă conducerea partidului.

2 notes
134 views
bookmark icon

One thought on “Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *