Florin Moldovan, reconfirmat în funcția de președinte al tinerilor liberali din județ

 -  -  1265


Organizația Județeană de Tineret a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud a organizat ieri, o conferință în urma căreia au fost aleși liderii acestei formațiuni.

Pentru funcția de președinte al tinerilor liberali din județ a candidat o singură persoană – Florin Moldovan, cel care încă din anul 2014 se află la conducerea structurii județene de tineret. Florin Moldovan, care în prezent ocupă și un fotoliu de consilier județean, a publicat pe pagina personală de facebook un mesaj după ce a fost reconfirmat în funcția de președinte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost astăzi alături de noi, noua structură județeană de conducere a Tineretului Național Liberal, unde am fost reales în funcția de Președinte al TNL Bistrița-Năsăud. Mandatul încredințat astăzi de cei peste 190 de colegi prezenți, reprezintă o mare onoare. dar în același timp o mare responsabilitate pe care împreună cu tinerii mei colegi vom încerca să o ducem la bun sfârșit” a scris în mesajul său Florin Moldovan.

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, a fost numit și un secretar general al organizației, funcție care va fi ocupată de Dorina Pop, fost consilier parlamentar și primvicepreședinte al organizației municipale.

În urmă cu doar câteva zile și Organizația Municipală de Tineret a PNL și-a ales liderul, pe Doru Rus.

0 notes
390 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *