Focul de la casa de tip familial din Bistrița, pus intenționat. Suspect principal, un tânăr de 17 ani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore

 -  -  1263


În noaptea de marți spre miercuri, la casa de tip familial din municipiul Bistrița a izbucnit un incendiu, pompierii stabilind că acesta ar fi fost pus intenționat. În acest caz s-a stabilit că principalul suspect ar fi un tânăr de 17 ani, cunoscut cu probleme de comportament. 

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a început cercetările în ceea ce îl privește pe adolescent, urmând să fie audiate şi alte persoane înainte de a se dispune luarea unor măsuri.

În ceea ce privește starea celor patru fete care au ajuns azi-noapte la spital, potrivit șefului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, col. Constantin Florea, ele se află în afara pericolului. Trei dintre ele au părăsit Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, fiind transferate pe secția Pediatrie, în vreme ce a patra a fost transferată la secția de Pneumoftiziologie pentru continuarea investigațiilor.

Celelalte persoane care se aflau în incinta casei au fost transferate la centrul de pe strada Toamnei, urmând să rămână acolo până când se vor remedia pagubele provocate de incendiu.

ACTUALIZARE

Tânărul de 17 ani bănuit de producerea incendiului a fost reținut pentru 24 de ore, anunță reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de distrugere, constituit ca urmare a incendiului produs azi-noapte, într-o casa de tip familial, din Bistrița. Din investigațiile efectuate până în prezent, a fost depistat principalul bănuit în cauză, fiind vorba de un tânăr de 17 ani. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

0 notes
388 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *