Fostul deputat Cristina Iurişniţi a demisionat din USR Bistrița-Năsăud

 -  -  1


Fostul deputat Cristina Iurişniţi şi-a dat demisia din USR Bistrița-Năsăud, aceasta fiind singura plecare din organizația județeană în urma retragerii liderului naţional Dacian Cioloş.

”O singură demisie avem la nivel de USR Bistriţa-Năsăud. Dacă nu aţi aflat, fostul deputat Cristina Iurişniţi şi-a dat demisia din USR B-N, în rest, toată lumea merge înainte. Este un episod care, inevitabil, se poate întâmpla oriunde. Mergem înainte”, a declarat preşedintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth.

La rândul său, preşedintele USR Bistriţa, Nicolae Pavelean, a afirmat că a avut o discuţie cu Cristina Iurişniţi și speră că aceasta va reveni asupra deciziei.

”Demisia dânsei nu este încă procesată de Biroul Politic Local. Am avut o discuţie foarte scurtă cu ea, urma să ne mai întâlnim. Din ce mi-a spus, nu este vorba de plecarea la altcineva. Este o decizie personală a dânsei, eu sper să discutăm şi, dacă doreşte, să revină. Orice membru este un plus pentru noi, nu ne dorim ca oamenii să plece”, a declarat Pavelean.

1 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.