Fostul prefect Ovidiu Victor Frenț: ”Sper ca actuala conducere a MAI să nu taie de la finanțare proiectul privind amenajarea unui centru integrat de servicii publice comunitare”

 -  -  1466


Fostul prefect al județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenț, care a fost eliberat din funcție printr-o hotărâre de Guvern, a declarat că își dorește ca noul Guvern să ducă mai departe o investiție care ar putea să rezolve mai multe probleme de la nivelul municipiului Bistrița, una dintre ele fiind cea a traficului tot mai aglomerat. Este vorba despre proiectul privind amenajarea unui centru integrat de servicii publice comunitare, investiția urmând să fie realizată pe strada Grănicerilor.

Într-o conferință de presă în care a prezentat un raport al activității sale din funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenț a spus că pentru acest proiect s-a obținut chiar și finanțare de la Ministrul Afacerilor Interne. Ovidiu Victor Frenț a adăugat că are mari speranțe că actuala conducere a MAI nu va uita de acest proiect.

”Prin acest proiect ne-am propus să ducem îmtr-o singură clădire toate serviciile publice comunitare. Acest centru a ajuns la faza de Plan Urbanistic Zonal. (…) Am obținut chiar și finanțare la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Sper ca actuala conducere a MAI să nu taie de la finanțare acest proiect pentru că este un proiect unic în România, un proiect pilot, care, dacă va avea reușită și finalizare, va fi implementat în toate județele țării și va face ca România să arate altfel prin prisma acestor servicii. Eu sper din tot sufletul să se finalizeze”, a declarat Frenț.

În ceea ce privește Centrul Integrat de Servicii Publice Comunitare, acesta ar urma să fie construit pe strada Grănicerilor, o suprafață generoasă de circa 3.000 de mp. În noul centru ar urma să funcționeze serviciile de pașapoarte, înmatriculări, permise, cazier judiciar și evidența persoanelor.

Despre acest proiect Ziar de Bistrița a mai scris AICI și AICI.

0 notes
591 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *