Fostul primar Vasile Moldovan nu mai e consilierul lui Ioan Turc la Primăria Bistrița. Cine îi ia locul

 -  -  1173


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a anunțat luni, într-o conferință de presă, că Vasile Moldovan nu mai face parte din echipa sa de consilieri, locul acestuia urmând să fie ocupat de Mica Oprea – fostul secretar general al județului Bistrița-Năsăud.

”Voi avea, începând de mâine, un nou consilier personal. Este vorba despre domnișoara Mica Oprea. Fac aceste precizări pentru că am observat că s-au rostogolit în spațiul public informații incorecte cu privire la numărul consilierilor personali pe care îi am. Domnul Vasile Moldovan s-a retras din calitatea de consilier al primarului, iar domnișoara Mica Oprea urmează să devină consilier al primarului”, a spus primarul Ioan Turc.

Mica Oprea

Vasile Moldovan nu este singurul care nu mai face parte din echipa primarului Ioan Turc. Și Robert Linul se află în această situație.

În ceea ce o privește pe Mica Oprea, aceasta a fost secretar general al judeţului Bistrița-Năsăud până în luna aprilie a anului trecut, când s-a pensionat.

Mica Oprea şi-a început activitatea în anul 1982 ca jurist stagiar la Consiliul Popular al judeţului Bistriţa-Năsăud, iar după aceea a fost, pe rând, secretarul Primăriei Bistriţa, secretar general al Prefecturii, subprefect, director de Cancelarie, inspector guvernamental, director executiv în Consiliul Judeţean.

Astfel, nu este pentru prima dată când Mica Oprea își va desfășura activitatea în cadrul Primăriei Bistrița.

În prezent, primarul Ioan Turc are trei consilieri personali – Raul Ciprian Neamți, Florin Aluaș și Adeline Cristina Cozma, urmând ca de mâine să ocupe o astfel de funcție și Mica Oprea.

0 notes
298 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *