FOTO: 1,7 km de trotuare au fost amenajate anul aceasta în localitățile Tureac și Mureșenii Bârgăului

 -  -  1016


În acest an, în localitățile Tureac și Mureșenii Bârgăului au fost amenajate trotuare în lungime de 1,7 km, întreaga investiție fiind realizată cu bani proveniți din bugetul local, potrivit Primăriei Tiha Bârgăului.

”1,7 km de trotuare au fost amenajate anul aceasta în localitățile Tureac și Mureșenii Bârgăului! Lucrările sunt gata și ele sunt realizate din bugetul local al comunei noastre. Tronsoanele realizate în acest an vin în completarea celor amenajate în 2018, când au fost realizați alți doi kilometri de trotuare (1,5 km în Tiha Bârgăului și alți 500 de metri în Mureșenii Bârgăului), acolo unde nu se vor realiza săpături pentru introducerea rețelei de apă și canal. Anul acesta (după ce am aflat că din Masterplanul de Apă și Canal au fost scoase o parte din lucrări și nu se vor mai realiza săpături pe marginea drumului), am alocat noi sume de bani pentru amenajarea de trotuare și după câteva luni de muncă au fost finalizate”, a delcarat primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Șut.

Primarul Vasile Șut susține că investițiile în amenanajarea de trotuare vor continua și după implementarea masterplanului de apă și canalizare.

0 notes
141 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *