FOTO: Accident în localitatea Liviu Rebreanu. O tânără a fost rănită

 -  -  11


 

Sâmbătă, în jurul orei 11:30, în localitatea Liviu Rebreanu a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănitã ușor.

Conform primelor date, ”un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Parva, care conducea un autoturism pe direcția de mers Năsăud – Bistrița, ar fi efectuat o depășire a unei coloane de mașini care staționau și a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui șofer, un tânăr de 27 de ani, din județul Dâmbovița, ar fi efectuat un viraj spre stânga pentru a pătrunde pe o stradă secundară. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un stâlp de electricitate”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei tinere în vârstă de 21 de ani, din Feldru, pasagerã.

La locul accidentului au intervenit două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. ”Cei doi soferi nu sunt lezați și refuză transportul la spital. Doar femeia va fi transportată la o unitate sanitară pentru investigații suplimentare”, a declarat dr. Annabella Muzsi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii din Năsăud continuã cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: IPJ B-N

11 bookmark
0 notes
955 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.