FOTO: Accident în Rodna; o mașină a rupt un stâlp

 -  -  1968Marți dimineața, un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs în localitatea Rodna.

Potrivit primelor informații transmise de Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, în accident a fost implicat un singur autoturism. Șoferul acestuia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina s-a oprit într-un stâlp de electricitate pe care l-a și rupt.

O persoană a fost rănită în urma accidentului, la fața locului intervenind un echipaj al SAJ Bistrița-Năsăud. Victima a primit asistență medicală, însă a refuzat transportul la spital.

La volanul mașinii se pare că era un tânăr din localitatea Șanț, care nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Astfel, mașina s-a izbit de un stâlp de electricitate pe care l-a și rupt.

De asemenea, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALZIARE

În urma cercetărilor, polițiștii au stabili că ”un tânăr de 23 de ani, din localitatea Șanț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, în localitatea Rodna, nu a adaptat viteza într-o curbă spre stânga, apierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un stâlp de electricitate. La fața locului a fost un echipaj medical, șoferul a fost consultat, đar a refuzat transportarea la spital”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

FOTO: Facebook – Cardan Florea

0 notes
1093 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *