FOTO: Accident la Telciu. O întreagă familie a fost implicată în accident

 -  -  1981


Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier produs duminică după-amiaza pe DN 17C, pe raza localității Telciu.

Conform primelor date, o femeie de 41 de ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe DN17C, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un gard din beton”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În accident a fost implicată o familie formată din soț, soție și doi copii. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a doi pasageri minori.

”În urma accidentului din Telciu patru persoane vor fi transportate la spital – o familie cu doi adulți și doi minori, cu vârste de 11 ani, respectiv 16 ani. Un adult nu are nevoie de îngrijiri medicale (va fi transportat ca însoțitor)”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Echipajele medicale i-au preluat pe toti conștienti, cu leziuni minore și i-au transportat inițial la spitalul din Năsăud.

Ulterior, s-a decis ca mama și cei doi copii să fie transferați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru investigații de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii de la Rutieră din Năsăud.

FOTO: Facebook – Radu Sîrbu

0 notes
1106 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *