FOTO: Accident pe DN 17, în localitatea Rusu Bârgăului; a fost implicată și o autospecială a Poliției

 -  -  1134


Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit, miercuri, la un accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Rusu Bârgăului. În accident au fost implicate trei autovehicule, printre care și o autospecială a Poliției.

”O autoutilitară care tracta o remorcă condusă de un bărbat de 46 de ani din Iași a colizionat un tractor care tracta o remorcă condus pe același sens de mers, de un bărbat de 56 de ani din Tureac. În urma coliziunii a rezultat rănirea conducătorului tractorului, acesta fiind transportat la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative în ambele cazuri”, a precizat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La scurt timp după producerea evenimentului rutier, o autospecială a Poliției, condusă de un agent de poliție în vârstă de 33 de ani, a colizionat remorca autoutilitarei care, împreună cu autoutilitara, a rămas pe carosabil în urma evenimentului rutier. Agentul de poliție a fost testat, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

0 notes
259 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *