FOTO: Accident rutier cu trei victime pe DN 17, în localitatea Podirei

 -  -  1121


Săptămâna a început cu un șir de accidente rutiere produse pe șoselele din Bistrița-Năsăud, în urma acestora rezultând șase persoane rănite și o persoană decedată. Ultimul accident s-a produs în această seară, pe DN 17, pe raza localității Podirei.

Din primele informații reiese că șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și s-a oprit într-un cap de pod.

În urma accidentului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, la fața locului intervenind un echipaj de descarcerare, unul SMURD de terapie intensivă mobilă și două de prim ajutor. Doi dintre tineri au reușit să iasă singuri din autoturismul avariat, în vreme ce al treilea a avut nevoie de ajutor pentru a ieși din mașină.

”Toate cele trei victime vor fi transportate la spital. Una dintre ele a suferit, imediat după producerea accidentului, un episod de pierdere de conștiență. Victimele au fost stabilizate și urmează sa primească îngrijiri medicale suplimentare la UPU SMURD BISTRIȚA” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

FOTO: ISU B-N

0 notes
246 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *