Ultimele noutati

FOTO: Alunecare de teren în zona Dealul Jelnei. Circulația nu este afectată, dar două case sunt în pericol

Din cauza condițiilor meteorologice din ultima perioadă, o alunecare de teren s-a produs în această după-amiază la ieșire din municipiul Bistrița spre localitatea Jelna, mai exact în zona Dealul Jelnei, anunță reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Alunecarea s-a produs în apropiere de Drumul Județean 173, însă partea carosabilă nu este afectată. În schimb, două case construite în zonă ar putea fi în pericol. Deocamdată nu se impune evacuarea persoanelor din imobile situate în apropierea zonei în care s-a produs alunecarea de teren.

”Alunecare de teren la ieșire din municipiul Bistriţa, Dealul Jelnei, pe o suprafaţă de circa 250 metri pătrați, aproape de partea carosabilă, iar zona a fost balizată pentru semnalizare în vederea asigurării siguranței participanților la trafic. Circulaţia rutiera nu a fost blocată” spun cei din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În zona afectată intervin specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și angajați ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița.
Comentarii

  • Azi maine o sa alunece toata Valea Jelni, nu ati vazut ca se fac 4 blocuri langa spitalul tbc, sub surupaturile alea. Ma intreb oare mai gandeste cineva in primaria asta, mai sunt urbanisti, arhitecti sau interesul este prea mare. Nu se sesizeaza nimeni de atatea abuzuri care se fac?
Caricatură

Ziar de Bistrita