FOTO: Aprinderea luminițelor festive în Piața Petru Rareș și retragerea cu torțe a militarilor au încheiat șirul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României

 -  -  1367


După manifestările organizare în zona centrală a municipiului Bistrița, care au cuprins o ceremonie publică și o paradă la care au participat circa 450 de ai MAI și ai MApN și 50 de mijloace specifice, acțiunea s-a mutat în Piața Petru Rareș, unde Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a organizat un spectacol pentru copii, urmat de un moment mult așteaptat de cei mici – aprinderea iluminatului festiv. 

Spectacolul din Piața Petru Rareș a început în jurul orei 16:00, unde cei prezenți au avut ocazia să se întâlnească cu Moș Crăciun și cu prietenii săi- Funtasticii. Cei mici au avut parte de un adevărat show de muzică și dans, presărat cu surprize și multă voie bună. Publicul a fost prezent în număr mare la eveniment.

La finalul acestuia au fost aprinse luminițele festive care marchează astfel debutul sărbătorilor de iarnă.

În același timp, pe cer a putut fi admirat și un foc de artificii.

La Bistrița, manifestările dedicate Zilei Naționale a României s-au încheiat cu retragerea cu torțe a militatrilor, care s-a desfășurat pe traseul  strada Dornei – pietonalul Liviu Rebreanu – strada General Grigore Bălan – strada Avram Iancu – cazarmă.

0 notes
492 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *