FOTO: Așa arată blocul ANL dedicat angajaților din administrație. În curând, “tătucul” Radu Moldovan le va da cheile-n mână!

 -  -  1401ANL-ul pentru bugetari este aproape gata! Acest proiect a început în 2018 și este finanțat prin Agenția Națională a Locuinței. Consiliul Județean a pus la dispoziție terenul de pe str. Prundului și a finanțat realizarea rețelelor de utilități.

În scurt timp, Consiliul Județean va întocmi lista de bugetari care vor primi cheile din mâna șefului PSD, Emi Radu Moldovan. Blocul pentru bugetari se află în vecinătatea ANL-ului pentru medici, realizat pe aceeași rețetă și predat anul trecut!

Lucrările au costat 3.675.044 lei (750.000 de euro și au fost realizate de compania RECORD SA.

24 de locuințe dedicate angajaților din administrație!

Potrivit administrației județene, cele 24 de locuințe vor fi locuințe de serviciu destinate tinerilor specialiști din administrația publică. Clădirea are  regim de înălţime P+3E+E tehnic (parter+3 etaje + etaj tehnic).

  • 9 apartamente vor fi cu o cameră
  • 15 apartamente vor avea două camere.
Radu Molodvan împarte cheile ANL-urilor pentru medici! (2019)

Cel mai probabil, ANL-ul pentru bugetari va fi recepționat în campania electorală, iar lista de prioritate și condițiile de acordare a locuințelor vor fi stabilite prin Hotărâre de Consiliu Județean.

0 notes
526 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *