FOTO: Au fost demontați stâlpișorii din plastic de pe strada 1 Decembrie

 -  - 


Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița a demontat, marți, stâlpișorii din plastic de pe o porțiune a străzii 1 Decembrie. 

Potrivit municipalității, urmează să fie demontați și stâlpișorii care separă sensurile de pe strada Calea Moldovei.

În urmă cu o lună, consilierul PSD Radu Elisei a cerut Primăriei Bistrița să ridice separatoarele de sens de pe unele străzi din oraș, pentru a facilita trecerea echipajelor de intervenție.

Într-o ședință a Consiliului Local Bistrița, primarul Ioan Turc a anunțat că vor fi ridicați stâlpișorii și de pe alte străzi din oraș, nu doar de pe străzile 1 Decembrie și Calea Moldovei. De asemenea, Ioan Turc a precizat că municipalitatea are de gând să opteze pentru sisteme mult mai moderne de separare a sensurilor.

Vom ridica acele separatoare din plastic. Avem de gând să facem acest lucru peste tot pe unde ele există în acest moment. Dorim să venim cu alte sisteme de delimitare mai moderne, inclusiv cu corpuri care emit lumină”, a spus Ioan Turc.

Separatoarele de sens din plastic dispar de pe străzile din Bistrița. ”Dorim să venim cu sisteme de delimitare mai moderne”

De ce nu au fost încă ridicați stâlpișorii din plastic de pe străzile 1 Decembrie și Calea Moldovei

 

Vizualizări 72 

bookmark icon

One thought on “FOTO: Au fost demontați stâlpișorii din plastic de pe strada 1 Decembrie

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.