FOTO: Au început acțiunile de dezinfecție în scările de bloc din Bistrița

 -  -  1142


Din această săptămână, Primăria Bistrița a început procesul de dezinfecție a scărilor de bloc din municipiu, așa cum prevede articolul 6 din Ordonanța Militară 4. Autoritățile solicită bistrițenilor să permită accesul echipelor de dezinfecție pe casa scării, dar atrag atenția că aceste echipe ale Primăriei Bistrița nu vor solicita niciodată acces în interiorul apartamentelor.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, ”până acum s-au dezinfectat peste 30 de scări de bloc, urmând să continuăm operațiunea până când toate cele aproape 1.500 de scări de bloc vor fi dezinfectate”.

Autoritățile solicită locatarilor din blocurile de pe raza municipiului să permită accesul echipelor de dezinfecție în scările de bloc.

Având în vedere această măsură, vă rugăm să facilitați intrarea echipelor de dezinfecție, răspunzând la interfon, deoarece am constatat că se pierde foarte mult timp cu așteptatul la interfon”, a mai adăugat viceprimarul, care atrage atenția că aceste echipe acționează doar pe casa scării, nu și în apartamente.

Vă rugăm țineți ușile apartamentelor închise, spuneți celor de acasă, în special copiilor, să deshidă doar ușile de la scări! Echipele de dezinfecție operează doar pe casa scării, nu în apartamente. Primăria și nicio altă instituție publică nu va trimite echipe de dezinfecție în interiorul apartamentelor populației”, a mai precizat viceprimarul.

În plus, potrivit articolului 6 din Ordonanța Militară 4, autoritățile locale sunt obligate să monteze și dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările în blocurile de locuințe.

957400cookie-checkFOTO: Au început acțiunile de dezinfecție în scările de bloc din Bistrița
0 notes
267 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.