FOTO: Au început lucrările de construcție a unei baze sportive în Unirea

 -  - 


În Unirea, în apropierea noii Săli Polivalente, au început lucrările de construcție a bazei sportive de tip 1, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

”Am început lucrările la baza sportivă de tip 1! Așadar, secția de fotbal va avea o casă nouă, iar antrenamentele, competițiile sportive și meciurile de fotbal se vor putea desfășura în cele mai bune și moderne condiții. Această investiție în sport cuprinde: un teren de fotbal mare, cu dimensiuni omologate UEFA și FRF, care va avea nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori și 20 de locuri pentru persoane cu dizabilități, un teren mic care va fi tușat pentru minifotbal, o clădire administrativă cu vestiare, o parcare pentru 45 de autovehicule și 2 autocare. Continuăm să investim în performanță, să creștem viitorii campioni!”, a spus Emil Radu Moldovan, care a efectuat o vizită pe amplasamentul pe care va fi construită baza sportivă.

Baza sportivă de tip 1 se realizează prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

În ceea ce privește noua Sală Polivalentă, lucrările sunt pe ultima sută de metri, acest obiectiv de investiții urmând să fie inaugurat în luna august a acestui an.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.