FOTO: Au început lucrările la Școala Gimnazială numărul 4 din Bistrița

 -  -  1217


După ce Primăria Bistrița a semnat ordinul pentru începerea lucrărilor privind reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale numărul 4 din municipiu, constructorii s-au apucat de lucru și unitatea de învățământ este acum în plin șantier. 

Lucrările la Școala Gimnazială numărul 4 din Bistrița au fost demarate în urmă cu câteva zile, iar termenul pentru finalizarea acestora este 30 aprilie 2021. Cele 3 corpuri ale unității de învățământ și sala de sport sunt cuprinse în acest amplu proiect privind modernizarea infrastructurii educaționale.

Așadar, proiectul prevede reabilitarea, modernizarea, echiparea și dotarea imobilelor Corp A (regim de înălțime P+2), Corp B (regim de înălțime P+3) și Corp C (regim de înălțime P+1) ale școlii. De asemenea, în proiect a fost cuprinsă și modernizarea sălii de sport, dar și amenajarea curții și a spațiilor verzi aferente unității de învățământ.

Finanțarea pentru acest obiectiv de investiții este asigurată din fonduri europene și de la bugetul municipiului Bistrița, costurile totale ale lucrărilor fiind de circa 20 de milioane de lei.

La finalizarea proiectului, cei 900 de elevi ai Școlii Gimnaziale numărul 4 vor beneficia de condiții mult mai bune de studiu.

0 notes
342 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *