FOTO: Au început pregătirile pentru parada militară dedicată Zilei Naționale a României

 -  - 


Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” a început pregătirile pentru parada militară dedicată Zilei Naționale a României. 

”În cazarma Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” s-a dat startul primelor antrenamente pentru ziua noastră națională. Luni, 28 noiembrie, pe strada Grănicerilor, va avea loc antrenamentul întrunit desfășurat de către militarii brigăzii împreună cu colegii din celelalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, care vă vor prezenta onorul de Ziua Națională”, a transmis Brigada 81 Mecanizată, pe Facebook.

În data de 1 decembrie, pentru a marca Ziua Națională a României, la Bistrița va avea loc un ceremonial militar-religios care se va desfășura în Piața Centrală din municipiu. De asemenea, după ceremonial, bistrițenii sunt invitați să ia parte și la un spectacol de muzică militară, tradițională și folk.

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României vor continua cu un concert simfonic extraordinar susținut de Noua Orchestră Transilvană, dirijor Romeo Rîmbu și solist Claudiu Hontilă. Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii din Bistrița, începând cu ora 19:30. Intrarea va fi liberă.

Loading

bookmark icon