FOTO: AUR Bistrița-Năsăud, acțiune de ecologizare pe centura Bistriței. ”Ne dorim să scăpăm țara de gunoaie. De toate gunoaiele!”

 -  - 


Coodonatorul AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, a anunțat că partidul din care face parte a organizat o acțiune de ecologizare în municipiul Bistrița. 

Liderul județean al AUR Bistrița-Năsăud a precizat că acțiunea s-a desfășurat pe șoseaua de centură a Bistriței. În doar o oră, echipa AUR a adunat 20 de saci cu gunoaie.

Prezervative folosite, pachete de țigări, servețele, doze de bere, peturi, pungi de toate felurile, plastice de toate tipurile, ambalaje de dulciuri, scutece folosite, filtru de aer, încălțăminte desperecheată, sticle de bere, sticle de suc, doze de energizante, prezervative nefolosite, tampoane folosite, plastice, anvelope și câte și mai câte. Stiți ce nu am găsit? Niciun coș de gunoi, niciun tomberon în 500 metri. 60 minute, 20 saci în doar 500 metri pe centura Bistriței. Nu am reușit să strângem tot, nu am putut intra în râu și nici nu am putut trece peste. Oare când vom învăța să apreciem țara asta frumoasă? Oare când vom aprecia curățenia? 20 saci sunt mulți în 500 m, dar totuși sunt puțini, foarte puțini raportat la câte gunoaie sunt dar e mult mai mult decât nimic. Ne dorim să scăpăm țara de gunoaie. De toate gunoaiele”, a scris pe Facebook Dragoș Hârjoabă.

Tot în această săptămână, cu prilejul Zilei Femeii, reprezentanții AUR Bistrița-Năsăud au oferit flori doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit în cale.

Vizualizări 7,062 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.