FOTO: Autobuz electric, în teste pe străzile orașului Beclean

 -  -  1241


Un autobuz electric a putut fi observat, zilele acestea, pe străzile din orașul Beclean, fiind vorba despre un autovehicul similar cu cele pe care Primăria Beclean le-a achiziționat.

Am reușit azi să testăm în orașul nostru un autovehicul electric similar celor 8 achiziționate cu fonduri europene, prin proiectul de mobilitate urbană durabilă. Acest tip de autovehicul electric va deservi întreaga populație a orașului și va cuprinde rute dintr-un capăt în celălalt al Becleanului și al cartierelor aparținătoare”, a transmis primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan

Cele 8 autobuze electrice care vor ajunge în Beclean sunt dotate cu sistem informatic e-ticketing, management flotă și informare pasageri.

Aceeași sursă mai completează că administrația locală face și angajări și caută șoferi care să conducă autobuzele electrice.

Așteptăm cu încredere șoferii profesioniști să își depună CV-ul la Primăria Beclean în vederea angajării, fiindcă vor fi în total 20 de posturi disponibile, chiar lansăm și doamnelor această provocare”, a mai spus primarul.

Am reușit azi să testăm în orașul nostru un autovehicul electric similar celor 8 achiziționate cu fonduri europene, prin…

Publicată de Nicolae Moldovan pe Miercuri, 22 iulie 2020
0 notes
366 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *