FOTO: Autospeciale noi, în dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud

 -  -  2165


Un număr de 12 autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră au intrat de ieri, în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Ieri, 7 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a recepționat 12 autospeciale noi Dacia Logan, ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră din județ.

În cursul acestei săptămâni, polițiștii de la 6 posturi de poliție din județ (Prundu Bârgăului, Teaca, Lechința, Maieru, Telciu și Feldru), Serviciului Rutier, Biroului de Ordine Publică Bistrița și Poliției Sângeorz-Băi vor primi autospecialele ce vor fi folosite în misiunile specifice.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fonduri proprii.

Autospeciale noi, în dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud

Autospeciale noi, în dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăudhttps://www.ziardebistrita.ro/foto-autospeciale-noi-in-dotarea-inspectoratului-judetean-de-politie-bistrita-nasaud/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 8 iulie 2020

FOTO/VIDEO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
1290 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *