FOTO: Autotren răsturnat pe DN 17C, în Dealul Târgului

 -  -  1169


Luni după-amiază, echipajele de intervenție din Bistrița-Năsăud au fost solicitate să intervină la un accident rutier produs pe DN 17C, în Dealul Târgului, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, din primele informații a rezultat că șoferul unui autotren a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducătorul auto a reușit să iasă pe cont propriu din autovehicul.

La fața locului a intervenit modului SMURD din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, șoferul fiind găsit conștient, cu leziuni ușoare.

Conducătorul auto a refuzat transportul la spital.

În urma accidentului au rezultat scurgeri de combustibil, motiv pentru care pompierii au luat măsurile de apărare împotriva incendiilor.

ACTUALIZARE

Polițiștii au efectuat cercetări în zonă și au stabilit că la volanul autotrenului se afla un cetățean ucrainean.

”În această după-masă, polițiștii din Năsăud au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe Drumul Național 17C. Din primele date, un autotren care circula pe raza localității Dumitra, pe direcția Dumitra, pe Bistrița spre Năsăud și care era condus de un cetățean ucrainean în vârstă de 31 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
294 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *