FOTO: Avansări în grad la ISU Bistrița-Năsăud

 -  -  1045Începutul lunii august este un moment important pentru pompierii militari, pentru că este perioada în care sunt avansați în gradul următor cei care îndeplinesc condițiile legale.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud anunță că au fost avansați la gradul următor șapte ofițeri, un maior la gradul de locotenent – colonel, respectiv șase sublocotenenți la gradul de locotenent.

De asemenea, un maistru militar a fost avansat la gradul de maistru militar clasa a II, 11 subofițeri au fost avansați la gradul de plutonier adjutant șef, șase subofițeri la gradul de plutonier adjutant, trei colegi au fost avansați la gradul de plutonier major, în timp ce patru sergenți major au fost avansați la gradul de plutonier.

Stimați colegi, să fiți mândri de noile grade militare și să va duceți misiunile la bun sfârșit, asa cum ne-ați obișnuit până acum!”, a transmis conducerea ISU Bistrița-Năsăud celor avansați în grad.

Tot astăzi, în fața întregii unități și a familiilor, trei pompieri bistrițeni au primit onorul! Plt. adj. șef (r) Iacob Handrea, plt. adj. șef (r) Vasile Dorin Bindea și plt. adj.(r) Vasile Zăgrean și-au rămas bun de la cei cu care au muncit, cot la cot, în ultimii zeci de ani.

Începutul lunii august este un moment important pentru pompierii militari, fiind clipa în care, cei care îndeplinesc…

Publicată de ISU Bistrița – Năsăud pe Luni, 3 august 2020
0 notes
170 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *